Specialfremstillet arbejdstøj

Specialfremstillet arbejdstøj

Specialfremstillet arbejdstøj betyder, at tøjet får deres helt unikke udtryk allerede før produktion.

Styrker din virksomheds image

Når det kommer til special producerede produkter, afhænger det ofte af detaljerne, om produktet bliver opfattet som eksklusivt af modtageren. Vores mål er, at det profilerede tøj, skal styrke firmaets image, være med på moden og være af høj kvalitet!

Hvis du vælger at udvikle et profil-produkt til din virksomhed, der er specielt designet, så vælg ikke nødvendigvis den dyreste løsning, og med lidt planlægning og fremsynethed, kan vi love dig en masse mere profil for pengene!

I Europa er vi i stand til at producere visse artikler i lavere mængder og kortere leveringstider end i Asien – men til en lidt højere pris.

Afhængigt af det ønskede antal, leveringstid og pris, kan vi dermed styre det land, hvor vi vælger at producere.

Vi hjælper gerne med design på specialfremstillet arbejdstøj!

Vi hjælper dig naturligvis med skitser og designforslag, men for at komme så tæt på dine behov som muligt, ønsker vi at få svar på følgende spørgsmål:

  • Hvad arbejder det aktuelle firma med (Hvilken branche / type virksomhed)
  • Hvad er formålet med de specialproducerede produkter? (til personalet eller kunder, som arbejdstøj eller give-away)
  • Ønskes en stærk eller diskret profilering?
  • Ønskes der nogen speciel grundfarve på tøjet?

Vores leverandørs aktive CSR-samarbejde (Corporate Social Responsibility) kontrollerer produkterne i et helhedsperspektiv, baseret på miljø og bæredygtighed samt etik og socialt ansvar. Medlemskab af BSCI og ACCORD i Bangladesh samt at opfylde krav i henhold til REACH er eksempler på dette. Vores leverandør tager ansvar og skaber tryghed for både dig og os.

Eksempler på forskellige logotryk og særlige tilpasninger på specialfremstillet arbejdstøj:

Specialfremstillet arbejdstøj -mere profil for pengene

Specialfremstillet arbejdstøj

Ønsker du at få specialproduceret nogle artikler, så er vi gerne behjælpelige med det. Vi har et bredt udvalg af produkter, hvilket giver mange valgmuligheder. Artiklerne er testet på forhånd og man er dermed sikret god funktion og kvalitet.

Fordele ved specialproduktion

Den største fordel ved specialproduktion er den meget konkurrencedygtige pris. Logo og/eller budskab trykkes eller broderes direkte på fabrikken og man undgår dermed fordyrende mellemled. Herudover er fleksibiliteten også stor mht. valg af farver, labels, lynlåse, indpakning mv.

Specialproduktion forudsætter at man bestiller et minimum antal og at man planlægger bestillingen i god tid. En ordre tager som regel omkring 4 måneder, når den bliver leveret normalt (med båd). Vores leverandør har egne indkøbskontorer og leverandører i Asien og Europa. De har en stærk indflydelse og kontrol på produktionen af vores varer.

Vores leverandør har altid været optaget af miljø og etik og vi stiller høje krav til deres fabrikker og leverandører mht. arbejdsforhold og miljø. deres leverandører har alle underskrevet en Code of Conduct, som garanterer at der ikke arbejder børn i produktionen (i henhold til FN’s børnekonvention).

Du er velkommen til, at ringe til os på +45 23 40 18 70

Skal vi klæde dine medarbejdere godt på?

Vi lægger tøjet på lager

Kataloger

SCANDIWEAR

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen. Vi har 30 års erfaring inden for beklædning og har 10 års erfaring med B2B-markedet. Vi leverer i dag arbejdstøj til virksomheder og deres ansatte i både Danmark og Skandinavien.

KONTAKT OS

Adresse:
Jernholmen 38,
Stuen th.
2650 Hvidovre

Christian Jensen           +45 23 40 18 70

Henrik Busborg            +45 23 40 18 71

Annette Carlsen           +45 91 89 23 33

Email: kontakt@scandiwear.dk