Robust, Funtionel & Bekvem

Arbejdstøj

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen.

Vores arbejdstøj og profilbeklædning er af høj kvalitet og holdbart til enhver branche. Vi leverer de valgte uniformer med tryk eller brodering af jeres firmalogo afhængig af jeres ønsker.

Pænt, komfortabelt og slidstærkt

På nogle arbejdspladser er der særlige faktorer, der spiller ind – og her er det ekstra vigtigt med det korrekte sikkerhedstøj med multibeskyttelse og fodtøj.

Vi har et bredt sortiment og en lang række dygtige leverandører af arbejdstøj, profilbeklædning og arbejdssko. Scandiwear kan for eksempel levere pæne og komfortable arbejdsjakker og arbejdsskjorter til chaufføren og receptionisten samt slidstærkt og bevægeligt arbejdstøj til håndværkeren og kokken.

Vi varetager måltagning for vores kunder, så I slipper for at bruge jeres tid på det. Scandiwear går meget op i, at arbejdstøjet er i den rette størrelse og sidder pænt på kroppen. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for at tage mål af den enkelte medarbejder, ligesom det også kan foregå på vores adresse i Hvidovre.

Jeres lager for arbejdstøj

Den enkelte medarbejder og vedkommendes størrelser oprettes i vores kartotek, så vi har de nødvendige oplysninger til hurtig genbestilling. Hvis I ønsker det, kan vi også tilbyde at have jeres arbejdstøj liggende på lagerhotel. Det betyder, at I undgår at skulle bekymre jer om lange leveringstider.

Vi kan levere arbejdstøj med tryk fra bl.a. Snickers, WorkZone, FE Engel og Kentaur. Vi forhandler også arbejdssko fra Sievi med en unik valgmulighed, for at finde netop den sko som passer til dit arbejdsmiljø.

Du er velkommen til, at ringe til os på +45 23 40 18 70

Blandt vores kunder er bl.a. Vejdirektoratet, Anchersen, Red Buses, Bergkvarabuss, Mekka, Københavns Bustrafik, Holte Turist, Vedde Bus, Brønnum’s Turistfart, Viking Bus, Dania Turist, Rute 700, Julemærkehjemmet Liljeborg, OK og Skåne Djurpark.

Skal vi klæde dine medarbejdere godt på?

Vi lægger tøjet på lager

Kataloger

SCANDIWEAR

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen. Vi har 30 års erfaring inden for beklædning og har 10 års erfaring med B2B-markedet. Vi leverer i dag arbejdstøj til virksomheder og deres ansatte i både Danmark og Skandinavien.

KONTAKT OS

Adresse:
Jernholmen 38,
Stuen th.
2650 Hvidovre

Christian Jensen           +45 23 40 18 70

Henrik Busborg            +45 23 40 18 71

Annette Carlsen           +45 91 89 23 33

Email: kontakt@scandiwear.dk