NYHEDER

SCANDIWEAR I SKÅNES DJURPARK

09/02/2018

Scandiwear har oprettet en unik shop til Skåne Djurpark, hvor de bestiller deres uniformer hjem til deres medarbejdere i hele parken.

Skånes Djurpark er Nordens største dyrepark med nordiske dyr. Oplev 85 arter, bl.a. vilde dyr som bjørne, rensdyr, elge, vildsvin, moskusokser og oddere.

Dyrepark med nordiske dyr

Skånes Dyrepark er et stort indhegnet område på 100 hektar, hvor man kan opleve flere hundrede nordiske dyr fordelt på ca. 70 arter. Her er både vilde dyr, som lever eller har levet i Norden bl.a. bjørn, elg, gråsæl, kronhjort og los samt tamdyr i form af gamle nordiske landracer af svin, får, geder mv.

Dyrene færdes frit i store indhegnede områder. Her er ulve, rensdyr, moskusokser, urokser, kongeørn, traner og mange andre dyr.

Årets gang i Skånes Dyrepark

I Skånes Dyrepark kan man opleve de nordiske dyr fra det tidlige forår til det sene efterår. Især foråret byder på mange oplevelser og et “babyboom”, når bl.a. tamdyr som smågrise, lam, gedekid og kyllinger kommer til verden.

Om sommeren er dyreparken fyldt med aktiviteter, alt fra ponyridning, vandlege og rovfugleflyvning til aktiviteter, hvor man kommer helt tæt på dyrene, når de bliver fodret.

Se mere på www.skanesdjurpark.se

Når man arbejder i en dyrepark, er det vigtig at være klædt fornuftigt på, så kvalitet og komfort følges ad.

Scandiwear sætter en ære i den personlig betjening, vi opmåler og søger for at den enkelte medarbejder udstyres med den korrekte beklædning samt varetager vi produktionen og står for at pakke forsendelsen og føre lager.

Kontakt Scandiwear for mere information om en komplet service.

SCANDIWEAR

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen. Vi har 30 års erfaring inden for beklædning og har 10 års erfaring med B2B-markedet. Vi leverer i dag arbejdstøj til virksomheder og deres ansatte i både Danmark og Skandinavien.

KONTAKT OS

Adresse:
Jernholmen 38,
Stuen th.
2650 Hvidovre

Christian Jensen           +45 23 40 18 70

Henrik Busborg            +45 23 40 18 71

Annette Carlsen           +45 91 89 23 33

Email: kontakt@scandiwear.dk