Sievi - sikkerheds- og arbejdsfodtøj er grundlaget for arbejdssikkerheden

Sievi Cobra – helt ny komfort til hverdagen

Udgangspunktet for designet af Sievi Cobra-modellerne har været at udvikle produkter med en fortræffelig pasform, markedets mest avancerede stødabsorbering, fremragende skridegenskaber – og det uden at glemme produktets holdbarhed, sikkerhed og udseende.

Cobra-modellerne består af en læst med fortrinlig pasform til foden og en tåkappe af komposit.

Sålens fremragende greb og slidstyrke er sikret med TractionPro-friktionssålen, hvis skarp-kantede profil i kombination med den nye såls sporty geometri giver en helt ny komfort og skridsikkerhed, når du færdes på forskellige overflader og under alle forhold.

Takket være den indbyggede PU-forstærkede tåkappe er modellerne i Cobra-sortimentet også velegnede til barske brugsforhold.

Foruden den indbyggede tåkappe af komposit er modellerne i beskyttelsesklassen S3 med
forskelligt overflademateriale til at forbedre slidstyrken på overfladen af PUforstærkningen.

Det særdeles smidige sømværn af stål, som er udviklet af Sievi, gør den sikker at arbejde med til alle slags arbejdsopgaver.

Sievis nye Cobra-modeller giver mere brugskomfort og stødabsorbering specielt til fodens støtteområder.

Sålekonstruktion, der er moderne og aggressivt

udformet bredere nedadtil, sammen med det suveræne Flexenergy®- flekselement giver en utrolig komfortabel brugsoplevelse hele arbejdsdagen igennem uanset forhold og arbejdstype. Ved hjælp af Sievi FlexEnergy®-
flekselementet opnås der maksimal stødabsorbering.

Elementet absorberer den opståede bevægelsesenergi, og over 55% af energien sendes tilbage til dit fodtrin. Det er fremstillet af BASF’s TPU Infinergy®-produkt, som er verdens
første elastiske termoplastiske polyuretan.

Cobra 1 Roller+ S1P

Åndbar og sporty lav sko med tåkappe af komposit og sømværn af stål. Sikkerhedsfodtøjets fremragende greb og slidstyrke er sikret med TractionPro-friktionssålen, hvis sporty profil giver godt greb og stødabsorbering specielt for fodens støtteområder. FlexEnergy®-flekselementet absorberer den opståede bevægelsesenergi, og over 55% af energien sendes tilbage til foden.

Størrelse

Varenummer 

Sikkerhed klasse

Tåkappe

Sømværn

Sålemateriale

Ydermateriale

35-38  39-48

43-52301-392-92M

EN ISO 20345: S3 SRC HRO

Komposit

Stål

2-lags PU/RU, TractionPro

Mikrofiber

  

Cobra 2 Roller+ S3

Den sokkeagtige konstruktion og BOA® Fit System placeret i siden øger fodtøjets brugskomfort. Sikkerhedsfodtøjets fremragende greb og slidstyrke er sikret med TractionPro-friktionssålen, hvis sporty profil giver godt greb og stødabsorbering specielt for fodens støtteområder. FlexEnergy®-flekselementet absorberer den opståede bevægelsesenergi, og over 55% af energien sendes tilbage til foden.

Størrelse

Varenummer 

Sikkerhed klasse

Tåkappe

Sømværn

Sålemateriale

Ydermateriale

35-38  39-48

43-52301-392-92M

EN ISO 20345: S3 SRC HRO

Komposit

Stål

2-lags PU/RU, TractionPro

Mikrofiber

   

Cobra Roller High+ S3

Ankelstøvle med tåkappe af komposit, sømværn af stål og memory foam til støtte for anklen. Sikkerhedsfodtøjets fremragende greb og slidstyrke er sikret med TractionPro-friktionssålen, hvis sporty profil giver godt greb og stødabsorbering specielt for fodens støtteområder. FlexEnergy®-flekselementet absorberer den opståede bevægelsesenergi, og over 55% af energien sendes tilbage til foden.

Størrelse

Varenummer 

Sikkerhed klasse

Tåkappe

Sømværn

Sålemateriale

Ydermateriale

35-38  39-48

43-52303-392-92M

EN ISO 20345: S3 SRC HRO

Komposit

Stål

2-lags PU/RU, TractionPro

Mikrofiber

Cobra GT RollerH+ S3

I sikkerhedsfodtøjet er der en viskoelastisk memory foam-ankelstøtte, som beskytter og støtter anklen. GORE-TEX er et vandtæt fórmateriale, som lader foden ånde og samtidigt holder fugten ude af fodtøjet. Fodtøjets fremragende greb og slidstyrke er sikret med TractionPro-friktionssålen, hvis sporty profil
giver greb og stødabsorbering specielt for fodens støtteområder.

Størrelse

Varenummer 

Sikkerhed klasse

Tåkappe

Sømværn

Sålemateriale

Ydermateriale

35-38  39-48

43-52827-392-92M

EN ISO 20345: S3 SRC WR HRO

Komposit

Stål

2-lags PU/RU, TractionPro

Mikrofiber

       

Skal vi komme og scanne jeres fødder?

Vi kommer og måler jeres fødder – det giver arbejdssko der passer 100%

SieviSCANNER giver den bedste velvære til dine fødder. Den har til opgave at analysere dine fødders anatomi så du får den bedst tænkelige komfort. SieviSCANNER finder det fodtøj, der passer til lige netop dig, og de arbejdsbetingelser du står overfor. SieviSCANNER anbefaler en Sievi Comfort-specialindlægssål – som sikrer dine fødder den allerbedste støtte og komfort SieviSCANNER finder den helt rigtige pasform som passer til dine fødder. Se mere her!

Du er velkommen til, at kontakte os.

SCANDIWEAR

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen. Vi har 30 års erfaring inden for beklædning og har 10 års erfaring med B2B-markedet. Vi leverer i dag arbejdstøj til virksomheder og deres ansatte i både Danmark og Skandinavien.

KONTAKT OS

Adresse:
Jernholmen 38,
Stuen th.
2650 Hvidovre

Christian Jensen           +45 23 40 18 70

Henrik Busborg            +45 23 40 18 71

Annette Carlsen           +45 91 89 23 33

Email: kontakt@scandiwear.dk