Giv dine ansatte arbejdssko som er tilpasset deres fødder 100%

Alle fødder er forskellige. Det der passer fint til den ene, kan give den anden problemer. Derfor tilbyder vi at måle dine ansattes fødder med SieviSCANNER. Ud fra målingerne giver den de helt rigtige måleoplysninger om føddernes opbygning, som er en forudsætning for at finde det helt rigtige fodtøj.

Skal vi komme og måle jeres fødder?

SieviSCANNER giver den bedste velvære til dine fødder. Den har til opgave at analysere dine fødders anatomi så du får den bedst tænkelige komfort. SieviSCANNER finder det fodtøj, der passer til lige netop dig, og de arbejdsbetingelser du står overfor. 

SieviSCANNER anbefaler en Sievi Comfort-specialindlægssål – som sikrer dine fødder den allerbedste støtte og komfort SieviSCANNER finder den helt rigtige pasform som passer til dine fødder.

Vi kommer gerne ud til jer med vores SieviSCANNER

SieviSCANNER anvender den nyeste laser teknologi til at måle føddernes størrelse og form. Scanneren er både let, overskuelig og hurtig at anvende. Den måler fødderne og viser længde, bredde og størrelse samt svangens højde. Ud fra målingen anbefaler SieviSCANNER den rigtige skostørrelse, læstbredde og type af indlægssål. SieviSCANNEREN vælger det rigtige fodtøj og indlægssåler, der giver foden den anatomisk korrekte støtte.

Spar tid på valg af arbejdssko

En medarbejder der flere gange tager frem og tilbage til butikken, for at vælge arbejdssko bruger tiden forkert. Hos Scandiwear tilbyder vi at komme ud i virksomheden med vores scanner – eller medarbejderen kan komme forbi os.

Det sikrer at det bliver den helt rigtige løsning og det sparer tid og penge.

Man stiller sig blot op på måleudstyret, og den måler fodens anatomi på få sekunder.
Resultaterne kan hurtigt bruges til at lave indlæg der er 100% tilpasset dine fødder.

Vores løsning er baseret på Sievi arbejdssko.

Fortræffelig pasform kombineret med perfekte indlæg.

Vores løsning er baseret på Sievi arbejdssko – som vi tænker er markedets bedste løsning. Du kan læse mere om dem her.

Du er velkommen til, at kontakte os.

SCANDIWEAR

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen. Vi har 30 års erfaring inden for beklædning og har 10 års erfaring med B2B-markedet. Vi leverer i dag arbejdstøj til virksomheder og deres ansatte i både Danmark og Skandinavien.

KONTAKT OS

Adresse:
Jernholmen 38,
Stuen th.
2650 Hvidovre

Christian Jensen           +45 23 40 18 70

Henrik Busborg            +45 23 40 18 71

Annette Carlsen           +45 91 89 23 33

Email: kontakt@scandiwear.dk