Alt i profilbeklædning og sportstøj

Formal or casual -Professionalisme, Troværdighed og Seriøsitet.

Det er vigtigt, altid at kunne vise sig fra sin bedste side og udstråle en høj grad af professionalisme, troværdighed og seriøsitet, når det gælder profilbeklædning og sportstøj.

Nye farver er kommet på banen og flere faggrupper har taget udvalgte farver til sig som en tradition i de erhverv de er stolte af. Efterhånden er profilbeklædning og sportstøj ikke længere bare et redskab, men også et led i professionelle profilering over for sine kunder. Og det betyder, at udviklingen ikke står stille, men at nye smarte farvekombinationer bliver udviklet.

Vores profilbeklædning og sportstøj er tilpasset de konstante krav som markedet efterspørger. Vi sælger den profilbeklædning og det sportstøj som du har brug for – hvad enten det skal være traditionelt, moderne eller det handler om finere arbejdstøj og arbejdssko, som bringer dig fra kontoret til middagen på samme dag – og får det bedste frem i dig.

Er i klar til årets firmaløb?

Basic, Classic eller Premium? Alle er vigtige i et succesfuldt firma.

Alle vores produkter er udviklet med henblik på synligt at kunne udtrykke varemærkeværdier.

Det betyder valg af gode kvaliteter, der kan tåle de forskellige trykmetoder og hyppig vask, masser af farver at vælge imellem for at kunne matche din virksomhed samt størrelser med god pasform til herre, dame og junior. Dette sikrer, at alle i din virksomhed kan bære dit mærke med stolthed.

Vi leverer også skræddersyede løsninger, som dækker dine behov. De er produceret med henblik på at matche hinanden i design, kvalitet, farver og prisklasse. Du vælger selv, hvad der er vigtigst for din virksomhed.

Vi ved, hvad det kræver at blive den bedste.

Blandt andet kræver det en perfekt balance mellem hård træning og restitution. Kollektionen består af et bredt sortiment af funktionelt tøj og sportstøj. Samtlige produkter er udviklet efter høje krav og produceret i rigtig gode materialer. Med dette tøj kan du præstere optimalt på dit næste træningspas – og samtidig restituere med stil og i god komfort. Vores leverandør CRAFT producere tøj som anvendes af elite idrætsudøvere og aktive mennesker i hele verden.

CRAFTS sportstøj fungerer fantastisk både til afslapning og som promowear. De mange forskellige jakker – regn, soft-shell, polstret, isolering, dun og skal – sikrer, at der altid er en jakke til dit unikke behov. F.eks. vil deres Primaloft isolerende jakke være god som almindelig jakke eller som mellemlag under en skal-jakke i rigtig koldt vejr. Kollektionen er produceret i bløde og funktionelle materialer, herunder fire forskellige fleece- og sweatshirt materialer, og coatede- såvel som laminerede materialer. En kollektion med optimal komfort.

CRAFT PRINCIPPET

Siden 1977 har CRAFT arbejdet aktivt med forskning og udvikling af ventilerende og fugttransporterende egenskaber i forskellige materialer. Resultatet af dette arbejde er Craft princippet, som er deres måde at forklare de egenskaber, som funktionelt trænings- og konkurrence-tøj skal have, for at kroppens mikroklima (temperatur og fugtforhold) kan fungere optimalt. Et intenst træningspas gør, at kroppen producerer en stor mængde sved. Sådan skal det være, det er en bekræftelse af, at man har presset sig selv og dermed forbedret konditionen. Hvis du ikke er rigtigt klædt, bliver sveden liggende på huden og lukker dine porer, hvilket medfører at kropstemperaturen øges. Og tøjet kommer til at føles som et ubehageligt vådt omslag, som køler og tynger. Hvis du derimod bruger funktionelt tøj vil din hud føles tør, og du vil få en optimal kropstemperatur under træning. Crafts funktionelle tøj i op til 3 lag, giver et perfekt mikroklima som basis for en optimal præstation. Hvert lag er lige vigtigt og komplimenterer resten af kæden.

BASELAYER
Basis lag, som effektivt transporterer fugten væk fra huden og ud på ydersiden af laget, hvor det enten fordamper eller ledes ud i næste lag. Hvis du vil have optimal træning og komfort bør du altid – ligemeget hvordan vejret er – bære Crafts undertøj inderst.

MIDLAYER
Det isolerende mellemlag holder på varmen, mens det transporterer fugt og overskudsvarme ud i næste lag eller ud i den omgivende luft. Når temperaturen falder, sørger dette lag for at holde på den værdifulde kropsvarme uden at reducere din bevægelsesfrihed.

PROTECTION LAYER
Det yderste 3. lag fungerer som et skjold imod elementerne og sørger for, at du har det behageligt i al slags vejr. Imod al logik, så beskytter dette lag mod vind, regn og kulde samtidig med, at overskudsvarme og sved fra de inderste lag trænger igennem og fordamper på ydersiden.

Alt i profilbeklædning og sportstøj

Skal vi klæde dine medarbejdere godt på?

Vi lægger tøjet på lager

Kataloger

SCANDIWEAR

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen. Vi har 30 års erfaring inden for beklædning og har 10 års erfaring med B2B-markedet. Vi leverer i dag arbejdstøj til virksomheder og deres ansatte i både Danmark og Skandinavien.

KONTAKT OS

Adresse:
Jernholmen 38,
Stuen th.
2650 Hvidovre

Christian Jensen           +45 23 40 18 70

Henrik Busborg            +45 23 40 18 71

Annette Carlsen           +45 91 89 23 33

Email: kontakt@scandiwear.dk