Scandiwear donere…

Scandiwear donere et års forbrug af forklæder til Julemærkehjemmet Liljeborg.

Julemærkehjemmet Liljeborg har plads 48 børn i alderen 7-14 år. Børnene bor på tomandsværelser og er tilknyttet et af vores fire teams- nord, syd, øst, vest.

Julemærkehjemmet Liljeborg åbnede i januar 2018 og er det nyeste af de i alt fem Julemærkehjem i Danmark. Liljeborg ligger i smukke omgivelser ned til Roskilde Fjord og tæt på både skov og Roskilde centrum.

På Julemærkehjemmet Liljeborg tilbydes børnene et ophold med fokus på trivsel og udviklingsmuligheder. Hverdagen er fyldt med bevægelse, leg og motion, som giver børnene mulighed for at forbedre både deres fysiske form, psykiske velbefindende og sociale kompetencer. Det skaber gode betingelser for børnenes trivsel i hverdagen, når de kommer hjem fra Julemærkehjemmet. På Liljeborg tilbyder de et omsorgsfuldt miljø med nærværende voksne, der møder børn og familier med et professionelt engagement.

Eleverne undervises i klasser med seks elever i hver. Det giver mulighed for fordybelse og fokus på det enkelte barn.

Du kan også støtte børn på et Julemærkehjem

Julemærkefonden modtager kun ca. 5 % i offentligt tilskud, og er derfor helt afhængig af gaver og bidrag fra virksomheder, fonde og privatpersoner, for at kunne drive de fem Julemærkehjem i Danmark. Giv din støtte her

Du kan også støtte børn på et Julemærkehjem

Scandiwear donere et års forbrug af forklæder til Julemærkehjemmet Liljeborg

 

Share this post