Arbejdstøj

juni 2018

marts 2018

Bliv inspireret i glæden ved at give et påskeæg.

Værdsæt dine medarbejdere og lad dem mærke, at foråret er på vej.
Motiverede medarbejdere er både effektive og glade medarbejdere. Det viser såvel erfaringen som faktiske undersøgelser*, så derfor giver det god mening at arbejde aktivt med motivation i virksomhederne. Men engagerede og motiverede medarbejdere kommer ikke af sig selv. Det kræver en målrettet indsats fra virksomhedens ledere

* En amerikansk undersøgelse viser, at højt motiverede medarbejdere er mellem 52 pct. og 127 pct. mere effektive end medarbejdere, der er gennemsnitligt […]

Scandiwear donere…

Scandiwear donere et års forbrug af forklæder til Julemærkehjemmet Liljeborg.
Julemærkehjemmet Liljeborg har plads 48 børn i alderen 7-14 år. Børnene bor på tomandsværelser og er tilknyttet et af vores fire teams- nord, syd, øst, vest.
Julemærkehjemmet Liljeborg åbnede i januar 2018 og er det nyeste af de i alt fem Julemærkehjem i Danmark. Liljeborg ligger i smukke omgivelser ned til Roskilde Fjord og tæt på både skov og Roskilde centrum.

På Julemærkehjemmet Liljeborg tilbydes børnene et ophold med fokus på trivsel […]

februar 2018

Scandiwear i Skånes Djurpark…

Scandiwear har oprettet en unik shop til Skåne Djurpark, hvor de bestiller deres uniformer hjem til deres medarbejdere i hele parken.
 

Skånes Djurpark er Nordens største dyrepark med nordiske dyr. Oplev 85 arter, bl.a. vilde dyr som bjørne, rensdyr, elge, vildsvin, moskusokser og oddere.

Dyrepark med nordiske dyr

Skånes Dyrepark er et stort indhegnet område på 100 hektar, hvor man kan opleve flere hundrede nordiske dyr fordelt på ca. 70 arter. Her er både vilde dyr, som lever eller har levet i […]

november 2017

Arbejdssko

Scandiwear samarbejder med Sievi som står for kvalitet

Sievi er Nord Europas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj. Høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort er Sievis varemærke. Sievi arbejder kontinuerligt med udvikling af de sidste nye materialer og teknologi for at skabe nye og bedre egenskaber. Vores målsætning er at producere de mest behagelige og brugervenlige sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til alle arbejdsmiljøer. Samtidig skal dette bidrage til en øget sikkerhed, trivsel og effektivitet på arbejdspladsen. Sikkerhedssko og arbejdsfodtøj skal […]

august 2017

Scandiwear klæder Red Buses på

Red Buses ser man rundt om i storbyerne Tallinn, Helsinki, Stockholm, København og nu også i Berlin.
Oplev og nyd udsigten i disse storbyer fra Hop on – Hop off Tours åbne dobbeltdækkerbusser, en sjov og spændende måde at opleve byen på.

Læs mere her www.redbuses.com

Scandiwear har oprettet en unik webshop til Red Buses, hvor vi bestiller vores beklædning hjem til de forskellige lokationer vi har rundt om i verden. Den personlige betjening er vigtig for Red Buses.

Scandiwear varetager produktionen og […]

juli 2017

Ny samarbejdspartner

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere attraktive og stærke varemærker fra New Wave Danmark A/S

Vi ser frem til et godt samarbejde.

juni 2017

Velkommen til Scandiwear

Scandiwear producerer og leverer alle former for arbejdstøj og profilbeklædning til transport-, service- og byggebranchen. Vi har 30 års erfaring inden for beklædning og har 10 års erfaring med B2B-markedet. Vi leverer i dag arbejdstøj til virksomheder og deres ansatte i både Danmark og Skandinavien.